Mental Power Training 

Over mij

Ergens over praten was voor mij niet altijd genoeg. Ervaren, voelen en experimenteren waren mijn sleutelwoorden, dat is ook hoe ik nu te werk ga. Iedereen ervaart namelijk zijn eigen unieke barrières en struikelblokken, de beste oplossingen zijn daarom ook op maat gemaakt.

Als sporter merkte ik al snel dat one-size-fits-all oplossingen voor mij niet werkten. Ik was altijd een eigenzinnige sporter, dat gold ook op het mentale vlak. Na veel experimenteren heb ik mijn eigen weg gevonden. Mijn weg bleek weinig analytisch, weinig praten, weinig “leren denken”, mijn manier was juist mentale training via mijn lichaam. Leren voelen, vertrouwen, op fysieke manieren leren mijn hoofd maximaal te gebruiken.

Toen ik door burn out en chronische pijn onverhoopt met sporten moest stoppen heb ik al mijn mentale topsport vaardigheden gebruikt voor mijn revalidatie. Daarbij heb ik me gerealiseerd dat revalidatie en topsport op psychologisch vlak vrijwel hetzelfde zijn.

Ik werk nu met veel plezier met topsporters, talenten en presteerders op andere vlakken, chronische pijn, revalidatie en burn out door elkaar.

Contact