Mental Power Training – Revalidatie, Pijn en Burn-out

Grenzen leren voelen, bewegingsangst overkomen, zelfvertrouwen vergroten, fysieke ontspanning, in contact komen met je lichaam en ondermijnende gedachtes overwinnen.

Pijn, ziekte en beperkingen zijn een aanslag op zowel lichaam als geest. Als gevolg ontstaan er bewegingsbeperkingen, verkleint je comfort zone en zie je jouw eigen mogelijkheden voor je ogen verschrompelen. Dat kan zich uiten in verstarring – steeds minder bewegen, of juist in grenzeloosheid – de feedback van je lichaam niet meer voelen.

In een combinatie van praten, bewegen en ontdekken gaan we in een veilige, speelse omgeving weer leren voelen, met ruimte om te experimenteren met verschillende oplossingen. In de turnhal word je uitgedaagd om stapjes buiten je comfort zone te zetten, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Samen gaan we op zoek naar de barrières die je in het dagelijks leven tegenkomt, om deze op speelse wijze opnieuw te ervaren en op te lossen. Dat kan door fysiek te leren ontspannen, te merken dat je hoofd voor stoorzender speelt of door te moeten uiten dat voor jou ergens een grens ligt.