Mental Power Training – eSports

Tactiek, communicatie en het maken van goede keuzes is cruciaal voor goede eSport prestaties. De enige manier om dat ook onder moeilijke omstandigheden te blijven doen is door mentale kracht. Koel blijven onder druk, omgaan met tegenslagen en de emoties de baas blijven. Ontspanning houden, gefocust zijn op het juiste moment en je niet af laten leiden.

Het fysieke en mentale zijn echter onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een gaat niet zonder het ander. Mentale stress heeft een fysiek gevolg, en je fysieke staat heeft een effect op hoe je er psychologisch voor staat. Mentale krachttraining staat dan ook het sterkst als het mentale en fysieke samen worden getraind.

In een speelse omgeving gaan we op zoek naar jouw barrières en de voor jou passende oplossing. Dat kan bijvoorbeeld zijn, leren ontspannen, om leren gaan met druk, spanning of afleiding, of onder moeilijke omstandigheden goede keuzes blijven maken.

In een combinatie van praten, ontdekken en bewegen gaan we jou mentaal sterker maken. Door het te gaan doen in plaats van alleen te praten kan je sneller stappen zetten, ga je jouw op maat gemaakte oplossingen direct leren toepassen en is de vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk makkelijker gemaakt.